1. Juli, Lean opstart, Torben Clausen

Ny kunde i lokal området, der har været Ledermøde og denne fredag 1. Juli er alle medarbejdere samlet lige inden fyraften for at få en Lean intro, samt en gennemgang af hvad der kommer til at ske hos dem fra september 2016, hvor der er aftalt et Lean forløb med værktøjet 5 S og Visuel Mangement som hoved temaer.

Som altid leger vi Lean ind, så selvfølgelig er Hulahop ringe en del af pakken, selv om Lederne troede jeg mente det som en joke….. Det virkede, alle deltog og der var smil på læben, glæder os til den fortsatte rejse med Torben Clausen A/S. 
En del af fremlæggelsen blev på Sønderjysk, godt at være på hjemmebane.
billde 1
Puha, hvordan løser vi op gaven, vi skal forbedre os rigtig meget, det kræver en cigaret.billede 2 Alle er aktive og konstruktive.
billede 35 minutter til at finde forbedringer er ikke meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *